Lenen met een BKR registratie

BKR registratie

Wilt u geld lenen met bkr registratie, dan wordt u dat vaak heel moeilijk gemaakt. Omdat u geregistreerd bent bij het BKR wordt aan u geen lening afgegeven, omdat de bank geen betalingsgarantie heeft. Omdat een bedrijf waar u eerder een financiële dienst heeft afgenomen u heeft geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie, heeft u geen kans meer op een lening dankzij uw bkr.

Er zijn verschillende methoden om toch te lenen met BKR registratie. De eerste is de minst onwaarschijnlijke en voor veel mensen onbruikbaar: de onderhandse lening. Bij een onderhandse lening leent u geld van een bij u reeds bekend persoon, zoals een familielid of kennis. Stel hiervoor een goed contract op en maak goede afspraken over de kosten.

Sommige mensen hebben dat soort gulle mensen niet in hun omgeving, dus moet er naar een andere oplossing gezocht worden om te lenen met BKR registratie. De tweede oplossing is het zoeken naar een (vaak particuliere) geldverstrekker, een persoon die een flinke bankrekening heeft en zijn geld uitleent aan anderen. Op internet kunt u dit soort personen vinden: u gaat bij hen langs voor een gesprek en bespreekt de lening die u wilt afnemen. Samen bespreekt u in een informele sfeer de lening (heel anders dan bij een strak en zakelijk bedrijf als een bank) en stelt u samen een leenovereenkomst op. Ook een manier om te lenen met BKR registratie!

Bent u dan nog niet gekomen tot de juiste oplossing voor het afnemen van een lening, maar zit u wel in geldnood, dan wordt de spoeling dun. Heeft u snel geld nodig, dan is een minilening misschien wel een optie. Bij een dergelijke lening leent u geld een klein bedrag (vaak 50 tot 1000 euro) van een mini leningverstrekker, dat u binnen een relatief korte periode weer terugbetaalt met een lage rente. Zo heeft u dus snel geld op uw rekening en kunt u snel geld uitgeven aan waar dat ook voor nodig is.

Lenen bij een bank is een voorlaatste optie, maar deze banken vragen door het eventuele risico dat zij lopen torenhoge rentes. Dat is voor u niet eerlijk en vaak ook niet haalbaar. Daarom is er nog één laatste optie om geld te lenen met BKR registratie: er zijn namelijk kleinere banken die wel als doel hebben om winst te maken (laten we wel realistisch blijven) maar die minder personeel in dienst hebben en geen topmannen met een miljoenensalaris. Bij hen kunt u snel geld lenen tegen een lage rente, soms zelfs 3 of 4 procent. Vraag u wel af of lenen terwijl u een BKR registratie heeft verstandig is, omdat u al wat financiële moeilijkheden heeft, maar soms is er geen andere uitweg dan te lenen.